Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Nulpunkt" by Jørn Lier Horst # eBook PDF Kindle ePub Free

Nulpunkt

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Nulpunkt
  • Author : Jørn Lier Horst
  • Release Date : January 21, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1288 KB

Description

Sportsstjernen Sonja Nordstrøm dukker ikke op, da hun skal lancere sin selvbiografi “Evig Etter” på morgen-tv. Den unge journalist Emma Ramm tager hjem til Nordstrøm for at se, om der gemmer sig en god historie i udeblivelsen. Bag den ulåste hoveddør finder Emma tegn på kamp, men ingen Sonja Nordstrøm. Til gengæld er der klistret et startnummer fast på tv’et. Nummer 1.


Politikommissær Alexander Blix får ansvaret for efterforskningen af Nordstrøms forsvinding. Spor efter hende dukker op forskellige steder, og det hele virker som en nøje udtænkt plan. En morder med sans for dramatik er tilsyneladende på spil.
NULPUNKT er den første bog, Jørn Lier Horst og Thomas Enger har skrevet i fællesskab, og det er den første bog om Emma Ramm og Alexander Blix.
JØRN LIER HORST (f. 1970) er tidligere politiefterforsker og har med sine bøger om William Wisting placeret sig solidt i toppen af skandinavisk krimi.
Jørn Lier Horst har modtaget flere priser for sine bøger, og serien om William Wisting er ved at blive filmatiseret af TV3 Norge og Viaplay.
THOMAS ENGER (f. 1973) har tidligere arbejdet som journalist. I 2010 debuterede han med SKINDØD, den første bog i serien om kriminalreporter Henning Juul. Serien strækker sig over fem bind og er solgt til 24 lande. Thomas Enger skriver også børnebøger og komponerer musik.


PDF Ebook Download "Nulpunkt" Online ePub Kindle